دانشجویان روابط عمومی الکترونیک

دانشجویان روابط عمومی الکترونیک

پل ارتباطی دانشجویان روابط عمومی الکترونیک فرهنگ و هنر اصفهان
دانشجویان روابط عمومی الکترونیک

دانشجویان روابط عمومی الکترونیک

پل ارتباطی دانشجویان روابط عمومی الکترونیک فرهنگ و هنر اصفهان

کتاب «بازاندیشی تمدن، ارتباطات و ترور در دهکده جهانی» (ایمان کاهکش)

ترجمه کتاب «بازاندیشی تمدن، ارتباطات و ترور در دهکده جهانی» توسط انتشارات سیمای شرق وارد بازار کتاب شد. 

به گزارش خبرگزاری فارس  ، ترجمه کتاب «بازاندیشی تمدن، ارتباطات و ترور در دهکده جهانی» آخرین اثر مرحوم پروفسور مجید تهرانیان توسط انتشارات سیمای شرق وارد بازار کتاب شد.

داوود آقا رفیعی و مرجان اردشیرزاده مترجمان این کتاب بوده، دکتر حسام‌الدین آشنا برای آن مقدمه نوشته و ویراستاری تخصصی کتاب نیز بر عهده دکتر غلامرضا آذری بوده است.

بخش اول کتاب به مشکلات عصر حاضر از منظر طولانی و ناهموار بودن فرآیند انتقال از تمدن کوچ‌نشینی به روستانشینی، تجارتی، صنعتی و دیجیتال می‌پردازد.

 

این بخش هر لایه از تمدن و نقش آن در تغییرات شیوه‌های تولید، مشروعیت یافتن و ارتباطات را نیز بررسی می‌کند.

بخش دوم کتاب بر مشکلات فعلی ناشی از تروریسم تمرکز دارد که در این بخش انواع تروریسم شامل ساختاری، هسته‌ای، دولتی، وابسته به منتظران مسیح، هرج و مرج و تضاد‌گرایی بررسی می‌شود.

در بخش سوم نگاهی به مشکلات ناشی از اعمال قدرت جهانی می‌شود که هم اکنون وجود دارد.

در فصل چهارم تمرکز بر روزنامه‌نگاری صلح به عنوان یک دیدگاه رسانه‌ای است که در آن می‌توان به افزایش درک بین‌المللی و مدنیت جهانی امید داشت. برای رسیدن به چنین هدفی، این فصل از کتاب در برابر انحصار 9 گروه فراملی که رسانه‌های جهانی را در کنترل خود دارند، به کثرت‌گرایی در نظام رسانه‌ای ملی و بین‌المللی رای می‌دهد.

فصل پنجم به برخی از مشکلات همیشگی انسان‌ها نگاه می‌کند. شکی نیست که تمدن، بدون نیروهای مخرب در طبیعت بشری می‌تواند کامل باشد.

در فصل ششم این کتاب به مشکلات معنویت در وضعیت نامناسب جدایی و اتمیزه شدن انسان‌ها، نژادگرایی و اغتشاش جهانی می‌پردازد.

فصل هفتم به کمک فرضیه کتاب و دیگر تعابیر دوره بعد از جنگ سرد شامل نظریات دیوید ‌هاروی، فرانسیس فوکویاما، بنیامین باربر، ساموئل‌ هانتینگتون، میشل ‌هاردت، آنتونیو نگری، طارق علی و روبرت دبلیو کاکس به نتیجه‌گیری پرداخته می‌شود.

دکتر حسام‌الدین آشنا در بخشی از مقدمه خود در این کتاب آورده است: زنده یاد دکتر مجید تهرانیان (1391 ـ 1316) در این اثر منظری ترکیبی را برای تمدن شناسی برگزیده است‌. این ترکیب حاصل عمری آموزش، پژوهش و سیر در آفاق و انفس است. او در تمدن اسلامی - ایرانی متولد شده و در کودکی و نوجوانی به واسطه زیست در خاندانی خراسانی - تهرانی با صبغه‌ای ادیب‌پرور و برخوردار، کوله‌بار پرمحتوایی از آن برگرفته است. در جوانی تمدن مسیحی‌ - یهودی را در بالاترین قله‌های آن آموخته، زیسته و مورد کنکاش قرار داده است. در میان سالی به وطن بازگشته و در فرهنگ بومی خود تامل همراه با کنش‌گری فرهنگی و ارتباطی را تجربه کرده و پس از یک دهه حضور پر بار و شکوفا در ایران به مهاجرت خود خواسته دست زده است. مهاجرت در پنجمین دهه زندگی او را به تعاملاتی جدی‌تر در کار دین و دنیا وا داشت. درک گفت‌وگویی تمدن شرقی - بودایی در دهه‌های آخر زندگی از او، مسافر زائری ساخت که تفاوت‌های انسان‌ها را کم‌رنگ‌تر و شباهت‌ها را پررنگ‌تر می‌دید. عبور از تعلقات دنیوی از او نیایش‌گری جهان وطن ساخته بود که می‌توانست در خشت‌های خام ارگ بم و چیپ‌ست‌های پیچیده سیلیکون ولی، انسان مختار، مسئول و آزاد اندیش را بیابد و ستایش کند.

ین کتاب در تیراژ یک هزار نسخه با قیمت 24 هزار تومان توسط انتشارات سیمای شرق منتشر شده است.

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد